Om os

Kim Tetzlaff ApS – Vores ejendom er en web-leverandør der siden 1995 har leveret webløsninger til mange formål. I dette tilfælde er der tale om et specifikt system for en bedre kommunikation til Lejer-. andels- og ejerforeninger. (Snart også kontorfællesskaber mf.)

Vi tilbyder en web-baseret it-løsning til andelsboliger, ejerforeninger, grundejerforeninger og administratorer/advokater. Vores mål er at lette den daglige kommunikation og arkivering mellem bestyrelse, vicevært, administrator og beboerne.
Vores kompetencer består i mange års erfaring i bestyrelsesarbejde i andels- og ejerforeninger samt udvikling af web-baserede it-systemer til danske og udenlandske virksomheder.

Ud over ejer og andelsforeninger, vil dette system også kunne bruges af den almene boligsektor, og især AlmenBolig plus vil kunne drage nytte af lige netop dette system.

I samarbejde med udvalgte ejer- og andelsforeninger har vi udviklet en kommunikations- og arkiveringsplatform, som medvirker til, at beboerne får hurtigere adgang til informationer til og fra bestyrelsen, viceværten, administratoren og beboerne imellem.

Vi tror på, at god kommunikation letter forståelsen.
Vi ønsker at levere et produkt, der lever op til vores vision og dermed sikrer høj kvalitet, innovation, fleksibilitet og brugervenlighed.

Hvorfor valgte vi at bygge et system til ejendomme? Det gjorde vi fordi vi så et behov for at kommunikationen til og fra bestyrelse samt vicevært blev nemmere og bedre.

Jeg har selv siddet 6 år som formand i den AlmenBolig plus ejendom jeg bor i. Jeg ved hvad den som ejendom har brug for, og hvad der var problematikkerne og fald grupperne. Dem har jeg blandt andet løst i dette system.

kt

Kim Tetzlaff
udvikling, programmering, salg, support mm.
Mail: kim@arcomus.com