Sådan opretter du en beboer

Du skal være oprettet som bestyrelse eller forenings admin, for at kunne administrere beboere. for disse to brugertyper vil der komme en bar frem i toppen som hedder administration.

adminbar - Sådan opretter du en beboer

Herfra kan du oprette nye beboere, rette beboere.

  • Tryk på knappen “Beboere”
  • derefter på “Tilføj beboer”

adminbar beboere - Sådan opretter du en beboer

Herefter popper der en boks frem, hvor du kan udfylde beboerens informationer såsom brugernavn, email, telefon og brugernavn. Men det er også her du vælger hvilken type bruger der er tale om, fx om det er en lejer, ejer, vicevært, bestyrelse mm. Du kan oprette jeres egne brugertyper, sådan at man fx også kan lave et gårdudvalg. Hvorfor dette er smart kan du læse mere om her. En beboer kan godt have flere brugertyper tilknyttet og dermed fx være både ejer, bestyrelsesmedlem og i forskellige udvalg.

ny beboer bruger - Sådan opretter du en beboer

Husk også at vælge den bolig som beboeren er en del af og om beboeren skal modtage SMS og eller E-mail fra systemet. Har beboer ikke en bolig i jeres ejendom, fx hvis der er tale om en ekstern såsom vicevært, administrator. Så skal der selvfølgelig ikke vælges en bolig.

ny beboer vaelg bolig - Sådan opretter du en beboer

Når beboeren er oprettet, vil han/hun modtage en SMS og eller en e-mail, med informationer herom.

Opret beboere ved CSV import

Man kan via CSV fil, oploade de ejere der er i ejendommen. Det gør du ved at gå op i administrationsmenuen, klikker på beboere og derefter på administrer beboere. Derefter kommer du til en side hvor du blandt andet finder muligheden for at hente en skabelon som du kan udfylde med de rette data, for derefter at importere beboerne. Der sendes også her SMS eller email til beboeren.

ny beboer import - Sådan opretter du en beboer