AB Sveahus udtaler sig

AB Sveahus udtaler sig om systemet Vores Ejendom

En vicevært og kasserer som bruger og har brugt vores system gennem næsten et år, fortæller om de fordele de oplever ved brugen af systemet Vores Ejendom.

Vicevært Erik Timmermann udtaler sig

Ejendommen, Sveahus, er begyndt at anvende et intra-net til alt fra oversigter over håndværkere til den nødvendige kontakt til ejendommens beboere.
Jeg er vicevært i ejendommen og selv om det er en lille forening har anvendelsen af dette intra-net ændret især kontakten til ejendommens beboere.
Beboerne får en bedre information om alt fra presserende meddelelser, hvis f.eks. der er en akut vandskade til smidig information om planlagte reparationsarbejder.

Der er således en langt mere tilfredsstillende informationsgang fra vicevært til beboere og det samme gælder den modsatte vej.
Derudover er det en nem måde at holde kontaktoplysninger på beboere og håndværkere opdateret.

mailtop - AB Sveahus udtaler sig
Erik Timmermannvicevært for Sveahus

Uden Vores Ejendom var vi ilde stedt. I en mindre andelsboligforening drevet af frivillig arbejdskraft og en trimmet administration er et velfungerede intranet altafgørende. Det sikrer kommunikationen mellem bestyrelse, vicevært, administrator og andelshavere, så målet om en transparent og effektiv styring er realistisk og overskuelig.

mailtop - AB Sveahus udtaler sig
Søren Lindingkasserer AB Sveahus

En kommentar til “AB Sveahus udtaler sig”

  1. Flot udtalelse i har fået jer der, vil fortælle bestyrelsen om dette system, på kommende bestyrelsesmøde.

Der er lukket for kommentarer.